5 sept. 2009

Un altre vídeo del Carxe

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest blog és molt interessant. Gràcies per fer-lo possible, jo ja coneixia l'existència d'el Carxe, però he après molt mes amb els teus posts.
Gràcies de nou.

garrotipadur dijo...

De res però m'agradaria posar més cosetes però no trobe molt més,només he posat tot el que tenia a la xarxa i he fet una xicoteta recopilació.

Si tens alguna idea dis-me-la,adéu i gràcies per entrar i opinar

piernodoyuna dijo...

Hola esta muy bien el video pero no refleja la realidad del territorio , como sociologo y profesor de la Universidad de Cartagena te puedo decir que hemos estudiado exhaustivamente el territorio con datos muy recientes y hablar de que El Carche forma parte de los Paises Catalanes es muy precipitado el censo de valencianos parlantes (no personas que hablan chapurreao)actualmente no llega a los 400 aprox ya que mucha gente censada en el Carche vive en Alicante (Pinos entre otros)siendo principalmente casas de veraneo. Actualmente muchas de esas casas han pasado a titularidad britanica pasando a ser lengua mayoritaria el Castellano y el ingles.
Si necesitas mas informacion o datos oficiales (censo puerta a puerta realizado en El Carche) e incluso acompañarte a realizar un reportaje mas cientitico y realista estoy a tu disposidon.

p.d: antes de que pienses que el que te ha expuesto todo lo anterior es un españolista ignorante y resabiado, te dire que soy guipuzcoano , euskaldum de lengua y cultura, y un gran admirador de la cultura catalana.

garrotipadur dijo...

T'entenc,aquest bloc només és un recull de notícies i cosetes del Carxe,i ja ho sabia que per despoblació i posterior repoblació per estrangers està perdent-se prou la cultura valenciana i la llengua però això també està passant al país valencià.

garrotipadur dijo...

piernodoyuna he entrat al teu blog i no trobe cap correu per poder contactar amb tú.

Adéu i ja hem dius alguna cosa

Fides dijo...

Acabe de descobrir la zona del Carxe, i ha sigut un descobriment d'allò més bonic. Sóc alacantina, del nord, però treballe i visc en València ciutat, i ara continuament sóc testic de com la gent de la ciutat no respecta i no estima el català. Per això, valore molt més que en El Carxe es parle, ja ho crec. En fi, res més, estime'm la llengua!

Per cert, un blog molt interessant!

Anónimo dijo...

o millor de tot: la camisa del periodista.